logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 77 647 585
contact@la.mk

НАШАТА КОМПАНИЈА

ПочетнаЗа платформатаНајчести прашањаБлогКонтакт

la.mk © 2021 All rights reserved

Често Поставувани Прашања

Нашата филозофија е целосна транспарентност кон нашите клиенти. Ви нудиме одговор на некои од најчесто поставуваните прашања поврзани со користење на платформата

Доколку имате прашање на кое не можете да најдете соодветен одговор тука, ве охрабруваме да оставите порака во просторот наменет за тоа на оваа страна, и ќе ве контактираме во најкраток можен период.

Општо

Ценовник

Администрација

Наплата