logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 77 647 585
contact@la.mk

НАШАТА КОМПАНИЈА

ПочетнаЗа платформатаНајчести прашањаБлогКонтакт

la.mk © 2021 All rights reserved

Интернет Продавница За 5 Минути

Најлесниот начин да направите онлајн продавница
Започни сегаДемо продавница
shop step icon

Отворете продавница

Регистрирајте се, внесете го името и логото на вашата продавница, и почнете со продажба
shop step icon

Додадете производи

Немаме никакви органичувања, додадете колку производи што сакате
shop step icon

Започнете со продажба

Одберете опции за достава и наплаќање, и започнете со продажба
dots decoration
example logo
Персонализиран домен
example logo
Неограничен број на производи
example logo
Плаќање со платежни картички
example logo
Флексибилни кампањи и понуди
example logo
Извештаи за посета и продажба

Продавница од светска класа, со минимален труд

Супер брза, SEO оптимизирана и лесна за користење интернет продавница. Ваша обврска е да ги менаџирате вашите производи, а наша должност е да се грижиме за се останато. Ние се грижиме за техничките комплексности за вашата страна да биде лесна за користење, брза, и достапна 24/7, се што вие треба да правите е да продавате
Продавница од светска класа, со минимален труд
Административен панел за модерната доба

Административен панел за модерната доба

Менаџирајте ги вашите производи, порачки, кампањи и повеќе преку нашиот модерен панел. Преку аналитичките извештаи на нашата платформа имате едноставен преглед на вашите порачки, приходи и посети на вашата интернет продавница

Тука сме да ви помогнеме

Ви стоиме на располагање за секоја ваша потреба. Без разлика дали имате проблеми со платформата, или недостасува функционалност без која не можете, тука сме да ви помогнеме. Пишете ни преку вградениот чат во администраторскиот панел, и ќе ви помогнеме да успеете
Тука сме да ви помогнеме
Example logo

Придружете ни се!

Ова е само почеток. Нашата цел е, заедно со вас, да ја создадеме и одржуваме најдобрата платформа во регионот. Затоа постојано вложуваме и се подобруваме. Придружете нѝ се!
Започни сега
dots decoration

Контакт

Име и презиме
Емаил
Содржина
Paper airplane trail
Plants decoration